Ushqimet pasuese

Për ushqim të përditshëm mbas gjashtë mujorit të parë.

Humana qumësht pasues 2 është ideal për fëmijët në gjysmën e vitit të dytë të jetës, si pasues i qumështit të gjirit ose qumështit fillestar 1 nga Humana. Qumështi pasues 3 nga Humana mund të përdoret nga muaji i dhjetë, nëse ngopja nga qumështi fillestar ose pasues 2 nga Humana nuk arrihet.

  • * GOS: fibra të rëndësishme, ashtu sikurse edhe gjinden tek qumështi i nënës.
  • Pa gluten – prodhuar me përbërësit të cilët nuk përmbajnë gluten (sipas ligjit).
  • Acide yndyrore Omega 3 – mbështesin zhvillimin e trurit dhe qelizave nervore.
  • Vitamin D: ndihmon në pranimin e kalciumit për zhvillimin e eshtrave.
csm_FM_2_f31f2f078a
QUMESHT 2
Qumësht HA 2
HA 2

 

Shënim:
Për fëmijët me rrezik të shtuar të alergjisë janë të dedikuara ushqimet e para hipoargene nga Humana.