Ushqimet e para

Që nga fillimi ushqim nga më i miri.

Formulat e Humana janë të përshtatura posaçërisht për nevojat ushqyese të foshnjavenga lindja. Përderisa ushqimet PRE përmbajnë sikurse qumështi i nënës karbohidratin e përdorshëm Laktozen, qumështi fillestar 1 përmban krahas laktozës edhe lehtësisht të tretshëm amidonin (niseshten).  Kjo siguron me një përmbajtje të njejtë të kalorive dhe energjisë për ngopje të qëndrueshme dhe të gjatë.

  • * GOS: fibra të rëndësishme, ashtu sikurse edhe gjinden tek qumështi i nënës.
  • * LCP: Acidet ydyrore zingjirëgjatë poli-të-pa-ngopura Omega 3 dhe Omega 6, sikurse gjinden edhe në qumështin e nënës, janë sumë të rëndësishme pë beben tuaj sepse ajo në muajt e parë nuk mund ti prodhojë vetë në sasi të mjaftueshme.
  • Pa gluten – prodhuar me përbërësit të cilët nuk përmbajnë gluten (sipas ligjit).

 

qumeshti-fillestar
QUMESHT PRE
csm_AM_1_cafe8a42fc
QUMESHT 1
csm_HA_PRE_1febcd4cb0
HA PRE
csm_HA_1_da7826a9d8
HA 1
Shënim:
Për fëmijët me rrezik të shtuar të alergjisë janë të dedikuara ushqimet e para hipoargene nga Humana.