Ujë bebesh

Praktik për familjen tuaj dhe për shumë çka i përdorshëm: i filtruar dhe i përpunuar me një teknologji moderne, pa bakterie. Shues etje ideal për fëmijën tuaj por edhe për hollimin e lëngjeve si dhe përgatitjen e ushqimeve për foshnje pa patur nevojë të vlohet. I përdorshëm gjithashtu për përgatitjen e gjellave për të rriturit si dhe për përgatitjen e kafes dhe çajit.

Të gjitha në një shiqim:

  • Që nga lindja
  • Uj për pije i përpunuar special pa bakterie
  • Për përgatitjen e ushqimit për foshnje ose plr tu pirë
  • Me shumë pak natrium dhe nitrat
  • Pa shije
  • Nuk ka nevojë të vlohet
  • Mund të rimbyllet
  • Përmbajtja 1500 ml

Gjithashtu në treg edhe ujë bebesh nga Humana 500 ml