Spinaq dhe patate

Kavanozi me spinaq dhe patate të shijëshme përbëhet nga përbërës 100% Bio, të cilët janë zgjedhur dhe përpunuar me kujdes, në mënyrë që ta ruajmë kualitetin për fëmiun tuaj. Ne ushqimeve tona nuk i shojmë kripë shtesë në mënyrë që ta ruajmë shijen natyrore të përbërësve.

Të gjitha në një shiqim:

  • 100% kualitet Bio
  • Nga muaji 6
  • Pa sheqer shtesë- përbërësit përmbajnë sheqer nga natyra
  • Pa kripë shtesë- përbërësit përmbajnë kripë nga natyra
  • Pa produkte të qumështit
  • Pa gluten
  • Pa përbërës që trashin
  • Pa substanca me ngjyre ose konzervues (sipas ligjit)
  • Përbërja 125 g