Rreth nesh

Të dashur vizitorë,

MedikosPharma është themeluar në vitin 2006.
Medikospharma është përfaqsuese e brendeve të njohura  siç janë: Humana, Nip, Cosmea dhe Jean Carol të cilat ofrohen në treg me çmime të volitshme për konsumatoret. Operimi i Medikospharma shtrihet në tërë territorin e Shqipëris dhe Kosovës.
Medikospharma ka momentalish 15 të punësuar.
Misioni ynë është që të jemi lider në distribuim të produkteve në Kosovë dhe Shqipëri, duke ofruar produkte të markave të njohura që kanë nëvoj konsumatorët në tregun ton.

Sinqerisht
Ekipi i Medikos Pharma