Qumësht për fëmijë

Të gjitha kaloritë për zhvillim të shëndetshëm.
Edhe nëse fëmiu juaj tanimë mundë të ecë, zhvillimi i tijë ende nuk është kompletuar. Me qumështin 1+ dhe 2+ të Humana ju mund ti ndihmoni të dashurit tuaj të vegjël në këtë fazë të rëndësishme të rritjes së tyre.  Ndryshe nga qumështi i lopës ushqimet e qumështit të Humana i janë përshtatur kërkesës ushqimore të moshës së fëmijëve.*

  • Për fëmijë të vegjël në fazë të rritjes
  • Përmbajtja e proteinave e përshtatur për moshën
  • Kalcium dhe Vitamin D
  • Vitamin A dhe B2
  • Jod

 

Qumësht për fëmijë 1+
QUMËSHT PËR FËMIJË 1+
Qumësht për fëmijë 2+
QUMËSHT PËR FËMIJË 2+

 

*Tek përbërja e qumështit 1+ dhe 2+ të Humana neve ndjekim rekomandimet e Shoqërisë gjermane për mjeksi të fëmijëve dhe adoleshentë. (DGKJ).