Pure

 

Pure nga Humana i japin fëmijës materiet ushqyese esenciale të cilat ati i nevoiten për një ditë aktive. Të ushqyerit e balancuar me pure i është përshtatur pikërisht moshës dhe nevojave të fëmiut. Është një plotësues i shëndetshëm i ushqimit të qumështit, i shijshëm, lehtë për tu tretur dhe me drithëra të cilësisë së lartë.

 

Pure pa qumësht


Pure me drithëra nga Humana:

  • Pa qumësht
  • edhe për planin ushqimorë HA dhe SL
  • vitamina të rëndësishëm B
  • Drithëra pa gluten
pure-drithera-me-hikerr
PURE- HIKËRR
PURE- 5 DRITHËRA BIO
humana-drithera-grize-BIO
GRIZË ME DRITHËRA BIO
PURE- BIZELE DHE KARROTA
PURE – ORIZ
humana-pure-oriz-me-kungull
PURE- ORIZ ME KUNGULL
ORIZ BIO
PURE- 5 DRITHERA ME CRISPIES

Pure me qumësht


Pure me qumësht nga Humana:

  • të shijëshme dhe të balancuar
  • me Kalcium, Hekur dhe Vitamin D
  • me drithëra kualitativ

 

PURE- GRIZË
humana-pure-me-keks
PURE- 5 DRITHERA ME KEKS
5-drithera-me-banane
PURE- 5 DRITHËRA ME BANANE
PURE- DITHERA ME BANANE
PURE- HIKËRR ME MOLLË