Pure oriz me kungull

I shijshëm në shije dhe lehtë ngopës: Pure me drithëra pa qumësht me grimca të shkëlqyera të drithërit lehtë të tretshme si dhe shumë mundësi për ta përgatitur, thjeshtë shtoni ujë ose qumësht sipas dëshirës suaj.

Të gjitha në një shiqim:

  • mbas muajit 6
  • pa qumësht
  • i përshtatshëm edhe për planin ushqimorë HA und SL
  • me vitamina me vlerë B-kompleks për metabolizmin e energjisë për këtë koshë
  • pa gluten
  • përmbajtja 200 g

 

humana-pure-oriz-kungull