Pure- grizë me shije vanilje

Për ndërrim me aromë të shijshme vanilje: Puret me qumësht të Humana i sjellin fëmiut tuaj energji të shëndetëshme nga drithërat me vlerë dhe qumësht i cili i është përshtatur moshës dhe nevojave të tijë.Përgatitje e lehtë dhe e thjeshtë me ujë bebesh nga Humana, vluarja e ujit nuk është e nevojshme.

Të gjitha në një shiqim:

  • mbas muajit 4
  • me shumë qumësht dhe drithëra me vlerë
  • rafinuar me *Bourbon-vanilje
  • kalcium
  • vitamina D- ndihmon pranimin e kalciumit në organizëm
  • me hekur- i nevojshëm për ndertimin e gjakut
  • pa gluten
  • Përmbajtja 250 g

* Bourbon- Erëza vanilje vjen nga Meksika dhe Amerika Qëndrore, mirëpo në ditët e sotme importohet kryesisht nga Madagaskari pikërisht nga ishulli Reunion e që në kohët e më herëshme quhej Bourbon, prandaj emri Bourbon-Vanilje.

humana-pure-grize-vanille