Pure natën e mirë – drithër i pa situr me banane

Falë pjesës së drithërave të pa situr (Fibrat, vitaminat, vajrat dhe mineralet mbeten në bërthamë) të përshtatur enkas për moshën e fëmiut si dhe qumështit shumë ushqyes kjo pure është ideale për ushqimin e fëmiut në mbrëmje, sepse nuk e rëndon barkun e fëmiut e kështu i mundëson atijë një gjumë të qetë.
Vitaminat esenciale dhe mineralet mbështesin zhvillimin e përditëshëm të fëmiut tuaj.

Të gjitha në një shiqim:

 • Nga muaji 6
 • Pa sheqer shtesë
 • Favorizon gjum të rehatshëm pa e ngarkuar tretjen
 • Qumësht i përshtatur për moshën
 • Kalcium
 • Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D dhe Zink për një sistem imunitar të shëndoshë
 • Kalciumi është i rëndësishëm për eshtrat
 • Hekuri ndihmon ndërtimin e gjakut
 • Përgatitje e lehtë duke i shtuar vetëm ujë
 • Me gluten
 • Përmbajtja 200 g