Puding Vanilje

Puding me shije vanilje nga Humana i është përshtatur moshës se fëmiut.

Të gjitha në një shiqim:

  • Nga muaji 10
  • Sasia e qumështit përshtatur për fëmijë të vegjël
  • Përbërë nga më shumë se 75% qumësht kualitativ nga fermat tona
  • Me shumë kalcium – i rëndësishëm për ndërtimin e eshtrave të forta
  • Vitamin B2 – ndihmon metabolizmin e energjisë
  • pa substanca me ngjyrë dhe konzervuese (sipas ligjit)
  • Pa gluten
  • E qëndrueshme edhe pa u ftohur
  • Përmbajtja 4 x 100 g