Puding me çokollatë

Puding e shijëshme me qumësht të përzgjedhur: Puding me shije çokollate që u shijon fëmijëve dhe të rriturve çoftë në shtëpi apo gjatë rrugës

Të gjitha në një shiqim:

  • Nga muaji 10
  • Kalcium
  • Vitamin B2
  • Pa gluten
  • Pa shtesa me substanca konservuese dhe me ngjyrë (sipas ligjit)
  • Përmbajtja 400 g – 4 x 100 g