Piùlatte plus

piulatte_Einstieg-Produkt_1170px_shqip_web

Piùlatte plus: Më shumë qumësht gjiri dhe gjidhënje të rehatshme

Natyrisht që qumështi i gjirit është më i miri për fëmijët. Për nënat të cilat nuk mund ti ushqejne fëmijët me gji ashtu siq ato dëshirojnë tani në treg nga Humana preparati piùlatte plus.

Ky preparat përdor fuqinë vepruësë bimore të gjëmbaçit të shenjtë dhë qerbashit. piùlatte plus me sistëmin unik Lacta-Plus-Komplex ndihmon furnizimin e gjinjëve me qumësht dhe kujdeset për gjidhënje të rehatshme

Humana ka ftuar klientet për të marrë pjesë në një sondazh të vogël të produktit. 85% e pjësëmarrësve kanë konfirmuar se piùlatte plus ndihmoi ato, 90% vlërësuaran shijën si të këndshmë dhë 94% do ta rekomandojnë piùlatte plus tek nënat që kanë probleme me të ushqyerit me gji.

Përdorimi

Piùlatte plus vepron tërësisht në harmoni me natyrën. Ka bazë bimore ka shije të këndshme dhe është shumë i shëndetshëm. Përdorimi është shumë i thjeshtë: 1 x në ditë — më së miri mbasdite (një orë para ose pas ngrënjes) një çeskë në 150 deri 200 ml të tretet e pas tretjes të pihet. Kohëzgjatja e konsumimit varet nga nevojat e nënës dhe të fëmijës.

Lacta-Plus-Komplex me Silitidil® të patentuar dhe Qerbashit

Ekstraktet e gjëmbaçit të shenjtë kanë një efekt të lehtë dhe nuk janë plotësisht në dispozicion të trupit. Dhe pikërisht kjo është arsyeja që neve kemi zhvilluar për piùlatte plus Silitidil®- in e patentuar.

Ai lidh substancat bimore me trupat e njejtë Phospholide dhe kujdeset që zorra ti pranoj në sasi të nevojshme ekstraktet e gjembaçit të shenjtë të cilat prodhojnë qumësht.

Efekti mbështetet për veq kësaj edhe përmes ekstraktit të qerbashit „Galegin“ (Ekstrakti i Galega officinalis). Ky kombinacion i Silitidil®- it të patentuar dhe Qerbashit përbën „Lacta-Plus-Komplex“.

Qerbashi

Qerbashi

Gjembaçi i shenjtë

Gjembaçi i shenjtë

: : after

Përbërësit

Vlerat Ushqyese në 100g në porcion (1 çeskë)
Kalori 1648 kj/ 388 kcal 82 kj/ 19 kcal
Yndyrë 4 g 0,2 g
prej saj acide të ngopura yndyrore 4 g 0,2 g
Karbohidrate 88 g 4,4 g
prej tyre Sheqer 86 g 4,3 g
Proteina < 0,5 g < 0,5 g
Krip < 0,01 g < 0,01 g
Ekstrakt i qerbashit (Galega officinalis) 2100 mg 105 mg
Silitidil® 8000 mg 400 mg
prej tij gjëmbaç të shenjtë 1200 mg 60 mg
prej tij Phosphatidylserine 2400 mg 120 mg