Shpejt përsëri fit!

Nga sëmundja e diarresë (jashtqitjes së lëngshme) fëmija juaj humbë shumë lëngje. Sidomos tek foshnjat rreziku i dehidrimit është i madh. Më së miri është që ju në këso raste ta kontaktoni pediatrin tuaj për të sqaruar shkaqet e mundshme.
Plani yne trajtues në rast të diarresë (barkqitjes së lëngshme) kujdeset që fëmiu juaj shpejtë të ndjehet më mirë: Elektroliti nga Humana ndihmon në hap të parë në kompensimin e humbjes së lëngjeve dhe ndihmon normalizimin e shpejtë të jashtëqitjes.
Ju mund ta përdorni elektrolitin e Humana me aromë kopre si dhe ushqimin shërues HN të Humana që nga lindja ndërsa nga muaji i dymbëdhjetë ju mund ta përdorni  si alternativë elektrolitin me aromë banane.
Ushqimi shërues i Humana HN është tashmë mbi 40 vjet shoqërues i suksesshëm për sëmundjet diarreike dhe çrregullime në ushqim, që atëherë ai ka treguar forcën e vet shëruese jo vetëm tek foshnjat por edhe tek fëmijët e vegjël dhe të rriturit.

ushqimi shërues hn
USHQIMI SHËRUES HN
ushqimi shërues HN+MCT
USHQIMI SHËRUES HN+ MCT
elektrolit kopri
ELEKTROLIT KOPRI
elektrolit banane
ELEKTROLIT BANANE