Ushqimet në rast alergjie

Ushqimet në rast alergjie

Nëse ju e dini që fëmija juaj është i rrezikuar nga alergjitë atëher ju nuk duhet të rrezikoni me ushqim. Nëse ju nuk mund ta ushqeni fëmijën tuaj me gji ose nuk keni qumësht të mjaftueshëm gjiri atëher alternativa nga shishja e parë quhet Ushqimi HA.

Huma ju ofron një ushqim komplet jo alergjik dhe komplet paketen HA e cila është zhvilluar special për fëmijët me rrezik të lartë të alergjive. HA produktet përmbajnë proteina të cilësisë së lartë të cilat për mes një procesi hidlizohen deri në një shkallë të caktuar d.m.th. zbërthehen në komponente më të vogla të proteinave.

Me këtë parapërpunim identifikohen blloqet përbërse të proteinave nga organizmi i fëmijës suaj si më pak të huajat,  dhe përmes këtijë parapërpunimi efektet alergjike reduktohen në masë të madhe.

Mos u brengosni fëmiu juajmerr të gjitha kaloritë ushqyesve thelbësore ai ka nevojë për një zhvillim të duhur sipas moshës.

 

ha pre
HA PRE
ha 1
HA 1
ha 2
HA 2