Ushqim me mollë

Mollët 100% të bluara imët e bëjnë këtë kavanoz perfekt për fëmiun tuaj. Fruta të ëmbël, të përzgjedhur dhe të pjekur nga dielli në mënyre natyrore me kualitet të lartë Bio garantojne 100% shije frutash. Për ti mbajtur frutat shijen e vet të pasur, neve nuk i shtojmë sheqer.

Të gjithat në një shiqim:

  • Kualitet 100% Bio
  • Mbas muajit 4
  • Pa sheqer shtesë – përbërësit përmbajnë sheqer të vetin natyrorë
  • Pa produkte të qumështit
  • Pa gluten
  • Pa substanca për trashje
  • Pa aromë shtesë, substanca me ngjyrë ose konzervues
  • Përmbajtja 80 g