Mollë dhe pjeshkë

Kavanozi mollë dhe pjeshkë nga Humana përmban fruta të bluar imët dhe është ideal për fillestarë me ushqim shtesë. Ne kemi përdorur vetëm fruta të zgjedhur me kujdes dhe përbërës 100% Bio për të iu ofruar juve një shije të natyrshme.

 Të gjitha në një shiqim:

  • 100% kualitet Bio
  • Mbas muajit 4
  • Pa sheqer shtesë- përbërësit përmbajnë nga natyra sheqer
  • Pa produkte të qumështit
  • Pa gluten
  • Pa përbërës që trashin
  • Pa shtesa me ngjyre, konzervues dhe me aromë
  • Përmbajtja 125 g

molle-dhe-pjeshke