Mollë dhe kumbull

Mollat tona të bluara imët dhe kumbullat iu ofrojnë fëmiut tuaj startin më të mirë të mundur me ushqime shtesë. Frutat e ëmbël të përzgjedhur, të pjekur nga dielli në mënyre natyrale dhe 100% Bio japin një shije shumë të shijëshme.

Të gjitha në një shiqim:

  • 100% kualitet Bio
  • Mbas muajit 4
  • Pa sheqer shtesë- përbërësit përmbajnë sheqer të vetin natyror
  • Pa produkte të qumështit
  • Pa gluten
  • Pa përbërës që trashin
  • Pa shtesa me ngjyre, konservues dhe në aromë
  • Përbërja 125 g

molle-dhe-kumbull