Mollë dhe banane

Kavanozi mollë dhe banane është krijuar nga 100% fruta të cilët janë bluar imët në mënyrë që mbulojmë nevojat e fëmijëve. Përzgjedhja me kujdes e frutave të pjekur nga dielli në mënyrë natyrale dhe 100% Bio ekrijojnë një shije natyrale për fëmiun tuaj.

Të gjitha në një shiqim:

  • 100% kualitet Bio
  • Nga muaji i 6
  • Pa sheqer shtesë
  • Pa produkte të qumështit
  • Pa gluten
  • Pa përbërës që trashin
  • Pa substanca me ngjyre, konzervues dhe aromë (sipas ligjit)
  • Përbërja 125 g

molle-dhe-banane