Mollë dhe banane – quark

Kavanozi mollë dhe banane në gjizë nga Humana është një kombinacion i shijëshëm i përbërë nga frutat dhe gjiza. Me përbërësit 100% Bio që ne me kujdes kemi zgjedhur, fëmiu juaj mund të shijoj shijen e natyrshme.

Të gjitha në një shiqim:

  • Kualitet 100% Bio
  • Nga muaji 10
  • Ps substanca për trashje
  • Pa substanca me ngjyrë, konzervues dhe aromë (sipas ligjit)
  • Përmbajtja 190 g

molle-dhe-banane-ne-gjize