Melamil

A zgjohët fëmiu juaj shpesh natën? Melamil nga Humana nxit gjum të rehatshëm dhe të qetë tek fëmiu juaj duke ndihmuar ne zhvillimin e ritmit për ditë dhe natë tek fëmiu juaj.

 

Të gjitha nënjë shiqim:

  • *Hormoni Melatonin sintetik- pa efekte anësore
  • Pa gluten
  • Efektiviteti i konfirmuar me anë të studimit shkencor
  • Përdorimi vetëm pas konsultimit me një pediatër
  • Përbërja: 30 ml shishe e vogël

* Hormoni melatonin riparon trupin gjatë natës teksa jemi në gjumë

melamil