Lactogérmine Plus

Një florë e pa dëmtuar e zorrëve është e rëndësishme për shëndetin e fëmiut tuaj: Ndihmon në mënyrë natyrale ndërtimin e florës së zorrëve. Kombinimi unik i enzimeve të zgjedhura të qumështit, vitaminave dhe fibrave prebiotik (efekti SYNBIOTIK) sjell mikroflorën përsëri në ekuilibër.

Të gjitha në një shiqim:

  • Prebiotik të zgjedhur me kujdes dhe të testuar
  • Efekti *Synbiotik: Kombinon vetitë pozitive të pro- dhe prebiotikëve
  • Vitaminë B
  • Pa gluten
  • Efektiviteti i konfirmuar me anë të studimit shkencor
  • Përdorimi vetëm pas konsultimit me një pediatër
  • Përmbajtja: 10 ampulla nga 10 ml

*Synbiotik: Kombinim i Pre- dhe Probiotikëve dhe veqorive të tyre. Nxit zhvillimin e një flore të shëndetëshme të zorrëve.