Kavanozet

Humana u shijon fëmijëve nga natyra mirë. Për kavanozet tanë neve përdorim vetëm përbërës të cilësisë së lartë nga mbjelljet ekologjike si dhe bujqësisë ekologjike të kontrolluar në përputhje me EG-Öko-rregulloren*. Kavanozët e Humana nuk përmbajnë substanca me ngjyre, konzervues dhe aromë shtesë.

Humana GmbH është çertifikuar nga BCS Öko-Garantie GmbH (DE-ÖKO-001)

 

 

 


 

ushqim-molle
MOLLË
kajsi-ne-banane
KAJSI NË BANANE
molle-dhe-banane-ne-quark
MOLLË DHE BANANE- QUARK
perime-te-perziera
PERIME TE PERZIERA
spinaq-dhe-patate
SPINAQ DHE PATATE
boronice-ne-molle
BORONICË NË MOLLË
molle-dhe-banane
MOLLË DHE BANANE
fruta-te-perzier
FUTA MIX
karrota
KARROTA
patate-lule-laker-brokkoli-dhe-mish-viqi
PATATE ME LULELAKER BROKKOLI DHE MISH VIÇI
molle-dhe-kumbull
MOLLË DHE KUMBULL
dardhe
DARDHË
fruta-duo-me-drithera
FRUTA DUO ME DRITHËRA
karrota-me-patate-de-pule
KARROTA ME PATATE DHE PULË
kungull-me-oriz-dhe-pule
KUNGULL ME ORIZ DHE PULË
molle-dhe-pjeshke
MOLLË DHE PJESHKË
dardhe-dhe-mango
DARDHË DHE MANGO
kungull
KUNGULL
oriz-me-perime-dhe-gjel-deti
ORIZ ME PERIME DHE GJEL DETI