Kajsi ne banane

Për ta krijuar kavanozin tonë kajsi ne banane janë përdorur përbërës 100% Bio dhe fruta të ëmbël dhe të pjekur në mënyrë natyrore. Frutat tanë të përzgjedhur dhe lënja menjëanë e sheqerit shtesë iu ofrojnë juve dhe të dashurit tuaj të vogël shijen e natyrshme të frutave.

Të gjitha në një shiqim:

  • Kualitet 100% Bio
  • Nga muaji i 6
  • Pa sheqer shtesë – përbërësit përmbajnë sheqer të vetin natyrorë
  • Pa produkte të qumështit
  • Pa gluten
  • Pa përbërës për trashje
  • Përmbajtja 125 g

kajsi-ne-banane