Jogurt me pjeshkë

Jogurt me qumësht të përzgjedhur dhe pjeshkë që ia ka ëndja fëmijëve dhe të rriturve.

Të gjitha në një shiqim:

  • Nga muaji 6
  • me mbi 75% qumësht cilësor
  • GOS (Prebiotik)
  • Kalcium
  • Vitamin B2
  • Pa gluten
  • Pa substanca me ngjyre ose konzervues (sipas ligjit)
  • Përmbajtja 400g, 4x 100 g