Jogurt me pjeshkë dhe maracuja

Jogurti me pjeshkë dhe maracuja nga Humana përmban përbërës Bio nga mbjelljet e kontrolluara ekologjike.

Të gjitha në një shiqim:

  • 100% kualitet Bio
  • Mbas muajit 7
  • Përmban proteina të qumështit
  • Pa gluten
  • Pa përbërës që trashin
  • Pa substanca me ngjyre,konzervues dhe aromë shtesë (sipas ligjit)
  • Përbërja 190 g