Jogurt banane

Desert me qumësht të të përzgjedhur dhe shije banane që ia ka ëndja fëmijëve dhe të rriturve qoftë në shtëpi apo rrugës.

Të gjitha në një shiqim:

  • Nga muaji 6
  • GOS (Prebiotik)
  • Kalcium
  • Vitamin B2
  • Pa gluten
  • Pa substanca me ngjyre ose konzervues (sipas ligjit)
  • Përmbajtja 400g, 4x 100 g