Intoleranca nga laktoza

Në rast të intolerancës ndaj qumështit të lopës dhe intolerancës në laktozë

Nëse fëmiu juaj është alergjik nga proteinave në qumështin e lopës ose është intolerant ndaj laktozës, atëher ju duhet ta ushqeni fëmijën tuaj pa qumësht të lopës.

Humana SL (Sine Lacte – pa qumësht) përmban proteina të vlefshme soje. Ju mund ta përdorni këtë edhe kur fëmija juaj nuk e përdor më shishen.

 

humana sine lacte- pa qumesht
HUMANA SL