intact

RRUMBULLAK, LARMISHËM THJESHT TË SHIJËSHËM!

Zbuloni botën e larmishme të sheqerkave me glukozë! Për shije të pa krahasueshme qëndron intact sheqerka me glukozë prej shumë brezave. Përmes një teknike speciale të shtypjes së përbërsve të kualitetit të lartë, sheqerkat tona jo vetëm që përmbajnë vetëm shijen e mirë, ato edhe shkrihen shpejtë në gojë. Varietetet e shumta me shije frutash përkujdesen për shije të shijëshme dhe të ndryshme.
Mirëpo sheqerkat me glukozë të intact nuk janë vetëm të shijëshme, por gjithashtu shkojnë shpejt dhe drejtpërdrejt në gjak.

 

MOLLË
COLA
MJEDER
LEMON
BANANE
DREDHEZ
MANGO
LEMON – JOGURT
MANAFERRE
DREDHEZ – JOGURT
MARACUJA
QERSHI
CLASSIC
BORONICE – JOGURT
PORTOKALL
SHTOG