Hansal – Vitamin C

Trupi i njeriut nuk mund të formojë vet vitamina, prandaj ato duhet të konsumohen rregullisht përtembajtur në funksion atë. Vitamina C mbështet trupin në disa mënyra p.sh. sistemin imunitar ose energjinë e metabolizmit
Vitamina C mund të jetë veçanërisht e dobishme në kohë të stresit në rritje, p.sh. nën stres fizik gjithashtu atletët, duhanpirësit, gratë shtatzëna dhe nënat gjidhënëse kanë nevojë më të shtuar për vitaminën C.

Të gjitha në një shiqim:

  • Dozë e fuqishme me 1000 mg vitamin C
  • Mbështetë funksionin normal të sistemit imunitar
  • Mbështetë funksionin normal të sistemit nervor
  • Mbështetë funksionin normal psikologjik
  • Mbronë qelizat nga stresi oksidativ
  • Doza e rekomanduar: 1 tablet në ditë, të tretur ne një got me ujë 200 ml