Hansal – Multivitamin + Mineral

Trupi i njeriut nuk mund të formojë vet vitamina, prandaj ato duhet të konsumohen rregullisht për te mbajtur në funksion trupin. Nëse edhe një vitaminë është e mangët, shumë procese thelbësore metabolike nuk mund të funksionojnë nëmënyrë optimale, sidomos fëmijët që rriten, atletët, duhanpirësit, gratë shtatzëna, gjidhënset dhe tëmoshuarit kanë një nevojë më tështuar të disa vitaminave
1 tabletë mbulon nevojën e përditshme të 10 vitaminave esenciale

Të gjitha në një shiqim:

  • 1 Tabletë përmban: 80 mg Vitamin C, 12 mg Vitamin E, 1,1 mg Vitamin B1, 1,4 mg Vitamin B2, 16 mg Niacin, 6 mg Acid pantotenik, 1,4 mg Vitamin B6, 2,5 µg Vitamin B12, 200 µg Acid Folik, 50 µg Biotin, 120 mg Kalcium, 56 mg Magnez
  • Vitamina C mban në funksion normal sistem imunitar
  • Vitamina E kontribon në mbrojten e qelizave nga stresi oksidativ
  • Biotina (vitaminë e B kompleks) kontribon në funksionimin normal psikologjik dhe sistemit nervorë
  • Magnezi kontribon në reduktimin e lodhjes psiqike dhe fizike
  • Doza e rekomanduar: 1 tabletë në ditë, të tretur ne një got me ujë 200 ml