Hansal – Kalcium + C

Formulë e zgjedhur veçanërisht për të mbështetur shëndetin e kockave, si dhe sistemin imunitar, Kalciumi është një komponent vital i dietës së shëndetshme njerëzore. Veçanërisht kockat dhe dhëmbët kërkojnë këtë mineral,kurse vitamina C mbështet trupin në disa mënyra: Funksionin normal të sistemit imunitar gjatë dhe pas ushtrimeve fizike intensive.

Të gjitha në një shiqim:

  • 800 mg Kalcium dhe 160 mg vitamin C
  • Mbështet shëndetin e kockave
  • Mbështetë sistemin imunitar
  • Mbështetë dhëmbët
  • Doza e rekomanduar: 2 tableta në ditë, të tretur ne një got me ujë 200 ml