Hansal – Energydrink

Formulë me taurinë, kofeinë dhe vitamina B. Rritë energjinë dhe vigjilencën.

Të gjitha në një shiqim:

    • 1 Tabletë përmban: 2000 mg Taurin, 100 mg Kofein, 12 mg Glucuronolactone, 18,2 mg Niacin, 11,4 mg Acid pantotenik, 3 mg Vitamin B6, 6 µg Vitamin B12
  • Doza e rekomanduar: 1 tabletë në ditë, të tretur ne një got me ujë 200 ml