Grizë vanilje

Variantë shumë e kërkuar me grizë të shijëshme, me shije vanilje si dhe me shumë qumësht të shëndetshëm që mahnitë jo vetëm të vegjëlit por edhe të rriturit.

Të gjizha në një shiqim:

  • Nga muaji 8
  • Kalcium
  • Vitamin B2
  • Pa shtesa të substancave konzervuese dhe me ngjyrë (sipas ligjit)
  • Përmbajtja 400 g- 4 x 100 g