Fruta të përzier

Me kavanozin tanë fruta të përzier, fëmiu juaj mund ta përjetoj shijen e shumë frutave të ndryshëm si dhe të mësoj përtypjen me ndihmën e copëzave të vogla të mollës. Ne përdorim fruta të përzgjedhur me kujdes dhe 100% Bio.

Të gjitha në një shiqim:

  • 100% kualitet Bio
  • Nga muaji 10
  • Pa sheqer shtesë- përbërësit përmbajnë sheqer nga natyra
  • Pa produkte të qumështit
  • Pa gluten
  • Pa përbërës që trashin
  • Pa substanca me ngjyre,konzervues hde aromë shtesë (sipas ligjit)
  • Përbërja 190 g

fruta-mix