Fruta duo me dirhtëra

Kavanozi fruta duo me drithëra përbëhet nga përbërës 100 % Bio. Ne kemi përdorur vetëm fruta të përzgjedhur me kujdes si dhe drithëra me cilësi të lartë në mënyrë që ta bëjmë shijen sa më të natyrshme.
Fëmiu juaj mund të përjetoj shije të reja dhe të mëson përtypjen përmes copëzave të drithërave.

Të gjitha në një shiqim:

  • 100% kualitet Bio
  • Nga muaji 10
  • Pa produkte të qumështit
  • Me gluten
  • Pa përbërës që trashin
  • Pa substanca me ngjyre,konzervues dhe aromë shtesë (sipas ligjit)
  • Përmbajtje të vogël të natriumit
  • Përbërja 190 g