Formulat speciale

Formulat speciale për bebet me nevoja të veqanta.

Tashmë për mbi 60 vjet dhe ne në Humana jemi duke zhvilluar ushqime të qumështit që mbështesin maturimin fiziologjik të foshnjave dhe të fëmijëve të vegjël. Për nevojat e veqanta të fëmijëve zenzibël dhe të sëmurë neve ofrojmë tanimë një gamë të gjërë të produkteve sa i përket ushqimeve speciale.

 

 

 

csm_HA_PRE_1febcd4cb0
HA PRE
ushqim sherues me mct
HUMANA HN+MCT
csm_elektrolyt_fenchel_ea5b86c456
ELEKTROLIT KOPRI
csm_HA_1_da7826a9d8
HA 1
humana anti reflux
HUMANA AR
elektrolit banane
ELEKTROLIT BANANE
csm_HA_2_500_g_neu_460eb53cd3
HA 2
sine lacte- pa qumësht
HUMANA SL
BIFIDUS
csm_HN_Durchfall_09ec5fd0f1
HUMANA HN
humana-anti-colic
ANTI COLIC