Ushqimi i duhur për fëmijën tuaj


Të gjitha produktet e Humana janë të përshtatura pikërisht për moshën përkatëse të fëmijës tuaj si dhe është paraparë ndërrimi i kërkesës së fëmijës për energji dhe ushqim.
Krahas ushqimeve të para dhe atyre pasuese, neve ofrojmë një gamë të gjërë të formulave speciale për fëmijët sensibel dhe ata të sëmurë.

Formulat tona për foshnjat janë bazuar në gjetjet e fundit shkencore.
Ato janë shumë lehtë të tretshme, pa substanca për ngjyrë, dhe pa gluten.

 

 

qumeshti-fillestar
QUMESHT PRE
JUNIOR 1+
QUMESHT JUNIOR 1+
csm_AM_1_cafe8a42fc
QUMESHT 1
csm_FM_2_f31f2f078a
QUMESHT 2
qumesht3
QUMESHT 3
Vini Re!

Ushqyerja me gji është ushqimi më i mirë për fëmijën tuaj. Bisedoni me pediatrin tuaj ose maminë nëse doni të përdorni një formulë të qumështit për foshnjen tuaj.