Fluormil

Dhëmbë të shëndetshëm – që nga fillimi. Humana Fluormil kujdeset për dhëmbë më të fuqishëm dhe shërben për parandalimin e kariesit tek foshnjet dhe fëmijët e vegjël.

Të gjitha në një shiqim:

  • Fluoridet lidhen direkt me strukturen molekurale të dhëmbëve
  • Kombinim i Fluoridit dhe Xylitol për të zvogluar rezikun nga kariesi
  • Nxit mineralizimin
  • Pa gluten
  • Përdorimi vetëm pas konsultimit me pediatrin
  • Përmbajtja 20 ml shishe e vogël PET

fluormil