Ditrevit Forte

Vitaminat të shëndetshme – çdo gjë që fëmija juaj ka nevojë për rritje të shëndetshme. Ushqim i dedikuar me vitaminë D dhe DHA për foshnje dhe fëmijë të vegjël.

Të gjitha në një shiqim:

  • Vitamina D parandalon rakitin (sëmundjen e eshtrave tek fëmijët)
  • Shtim i *DHA mbështet zhvillimin e trurit dhe shiqimit
  • Pa gluten
  • Efektiviteti i konfirmuar me anë të studimit shkencor
  • Përdorni vetëm pas konsultimit me një pediatër
  • Përmbajtja: 15 ml shishe me tubth (pipetë) për dozim

* DHA- janë acide yndyrore shumëfish të pa ngopura zingjirgjatë të cilat i takojnë klasës së acideve yndyrore Omega 3 të cilat nxisin zhvillimin e trurit dhe qelizave nervore.

detrevit-forte