Desertet

Që në lugën e parë zbulojnë fëmijët një botë të re. Desertet nga qumështi të Humana furnizojnë fëmijët në mënyrë të natyrshme me të gjitha kaloritë e nevojshme. Desertet u janë përshtatur nevojave ushqyese për bebet nga muaji i 10. Ata marrin mbi 75% qumësht cilësorë me të cilin furnizohemi nga fermeret tanë, shumë Kalcium për ndërtimin e eshtrave të forta si dhe vitamin B për metabolizmin e energjisë.

Deserte ka në shumë variante të shijëshme si: Jogurt, Puding ose Grizë.


Humana- Jogurt


humana-jogurt-dredheze
JOGURT- DREDHËZ
humana-jogurt-banane
JOGURT- BANANE
humana-jogurt-pjeshke
JOGURT- PJESHKE

 


Humana- Puding


humana-puding-vanille
PUDING- VANILLE
humana-puding-çokollate
PUDING- ÇOKOLLATE

Humana- Grizë


humana-grize-vanille
GRIZË- VANILJE
humana-puding-keks-grize
GRIZË- ME KEKS