Dardhë

Ne kemi përdorur 100% dardha dhe i kemi grirë imët. Frutat tona Bio janë përzgjedhur me kujdes në mëmnyrë që juve të iu ofrojmë kualitet të lartë dhe shije natyrale.
Unser Birnen Gläschen ist zu 100% ohne

Të gjitha në një shiqim:

100% kualitet Bio
Mbas muajit 4
Pa sheqer shtesë
Pa produkte të qumështit
Pa gluten
Pa përbërës që trashin
Pa substanca me ngjyrë, konzervues dhe aromë
Përbërja 80 g

dardhe