Dardhe dhe mango

Një përzierje e dardhave të ëmbla dhe të griera imët si dhe mangove krijojn shije 100% të këndshme për fëmiun tuaj.
Për këtë kavanoz kemi përdorur vetëm përbërës 100 % Bio dhe pa sheqer shtesë.

Të gjitha në një shiqim:

  • 100% kualitet Bio
  • Nga muaji 6
  • Pa sheqer shtesë
  • Pa produkte të qumështit
  • Pa gluten
  • Pa përbërës që trashin
  • Pa substanca me ngjyrë, konzervues dhe aromë shtesë
  • Përmbajtja 125 g

dardhe-dhe-mango