Cool Twister – ftohëse e ujit për beben

cool_twister-ftohese-e-ujit

cool_twister_temperatur

twister_me_skala_2

Përgatitja e ushqimit në një çast

  • Ftohë ujin e valuar për 80 sekonda në temperaturë të saktë si psh: 40, 50, 60 ose 70°C.
  • Funksionon vetëm me ujë të ftohët dhe është shumë lehtë të përdoret.
  • Është ideal për udhëtime
  • Është i lehtë për tu pastruar
  • E përshtatshme për të gjitha shishet standarte për fëmijë (me përjashtim Tommee Tippee)
  • E rekomanduar nga mamitë

Hapi 1

cool_twister_hapi1
Ujin e fresktët të çezmës ose ujë bebesh nga Humana e ngrohni dhe me ndihmën e gotës matëse e dozoni atë.

Hapi 2

cool_twister_hapi2
Përmbyseni Cool Twister në 180° dhe vendosëni atë mbi qafen e filetuar të gotës matëse dhe vidhosëni ato së bashku.

Hapi 3

cool_twister_hapi3
Njësinë e vidhosur kthejeni prap dhe vendosëni direkt në qafën e shishes për fëmijë. Ujë i ngrohët rrjedh automatikisht në spiralen e ftohur dhe ftohet.