Colimil Plus

Lehtësim i butë për barkun e foshnjës – përdoret për parandalimin e natyrshëm të dhimbjeve të barkut tek foshnjet dhe fëmijët e vegjël. Në sajë të ekstrakteve bimore të saj (kamomil dhe bari i bletës (Melissa officinalis)) dhe enzimeve të sterilizuara të qumështit, ajo relakson zorrët dhe pengon formimin e gazrave.

Të gjitha në një shiqim:

  • Ekstrakte aktive dhe të sigurta bimore dhe probiotikë të sterilizuar
  • Pa gluten
  • Efektiviteti i vërtetuar me anë të studimit shkencorë
  • Përdorimi vetëm pas konstultimit me pediatrin
  • Përmbajtja: 30 ml shishe e vogël me pipetë dozuese
comil-plus