Çaj për stimulim gjiri

Për kërkesa të veqanta në fund të shtatëzënësisë si dhe përgjatë të ushqyerit me gji: Çaj aromatik me një përzierje cilësore  dhe të përcaktuar të bimëve dhe frutave. Kombinimi i përbërësve të përzgjedhur si: kopri dhe shporizi (lulemine) nxitë dukshëm prodhimin e qumështit dhe ndihmon në barazpeshimin e nevojave për lëngje gjatë kohës së gjidhënjes.

Të gjitha në një shiqim:

  • Për nënat që ushqejnë me gji dhe për shtatëzënat në fundë të shtatëzënësisë
  • Nxitë dukshëm prodhimin e qumështit
  • I butë dhe lehtë i tretshëm
  • Pa substanca me ngjyre ose konzervues (sipas ligjit)
  • Përbërja 200 g