Çaj për ngërçe barku

Çaj i dobishëm për barkun e ndjehshëm të fëmiut tuaj: Është qaj i butë, qetësues për barkun e fëmiut dhe ideal të përdoret pas javës së parë të lindjes. Është një kombinim bimor nga kopri, anisi (glikanxo), kamomili dhe qimroni.

Të gjitha në një shiqim:

  • Mbas javës së parë
  • Natyral me sheqer qumështi
  • Me bimë cilësore
  • Pa gluten
  • Pa substanca me ngjyre ose konzervues (sipas ligjit)
  • Përbërja 200 g