Çaj për gjumë të qetë

Netë të qeta për ju dhe fëmiun tuaj: Çaj i butë me bimë cilësore të përzgjedhura si: bari i bletës (Melissa officinalis) dhe blirit, që të dyja këto janë të njohura për efektin e tyre qetësues. Shues etje i shijëshëm për bebet pas javës së parë të lindjes.

Të gjitha në një shiqim:

  • Mbas javës së parë
  • Natyral me sheqer qumështi
  • Me bari të bletës (Melissa officinalis)
  • Pa gluten
  • Pa substanca me ngjyre ose konzervues (sipas ligjit)
  • Përbërja 200 g