Çaj kopri me qimnon

Kopri përdoret që moti tek ushqimet e fëmijëve: Është qaj i butë i përbërë nga nga kopri dhe fruti i qimronit cilësorë dhe i përzgjedhur me kujdes. Është ideal për bebet nga java e parë e lindjes.

Të gjitha në një shiqim:

  • mbas javës së parë
  • natyral me sheqer qumështi
  • I butë dhe lehtë të tretet
  • Pa gluten
  • Pa substanca me ngjyre ose konzervues (sipas ligjit)
  • Përbërja 200 g