Çaj frutash

Shues etje me fruta për shijues të vegjël dhe të mëdhenjë: Bashkon shijen e frutave cilësorë të ndryshëm si: kaça, molla, ribes dhe është gjithashtu i pasuruar me vitamin c. Shijon i ngrohët dhe i ftohët dhe është një pije e shijëshme për të gjithë familjen.

Të gjitha në një shiqim:

  • Nga muaji i 8
  • Me vitamin c
  • I butë dhe lehtë i tretshëm
  • Pa shtesa të proteinave të qumështit
  • Pa gluten
  • Pa substanca me ngjyre ose konzervues (sipas ligjit)
  • Përbërja 200 g